Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Stručni seminar – Radna otvorenom u uvjetima niskih temperatura

studeni 22, 2023 @ 10:00 - 13:00

Pozivamo Vas na jednodnevni stručni seminar s temom „Rad na otvorenom u uvjetima niskih temperatura“ koji će se održati 22. studenog 2023. g. pri Službi za medicinu rada ii sporta, prevenciju invalidnosti i psihosocijalne rizike na rdnom mjestu  Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo u Zagrebu, Radoslava Cimermana 64a (Kajzerica – karta) u periodu od 10:00 – 13:00 sati (Prizemlje – dvorana).

Seminar je besplatan i namijenjen je stručnjacima zaštite na radu, povjerenicima radnika za zaštitu na radu, ovlaštenicima poslodavaca koji se susreću s problemima rada na otvorenom u uvjetima niskih temperatura.

Ukoliko želite prisustvovati seminaru, molimo prijavite se na e-mail izobrazba@hzjz.hr Prilikom prijave e-mailom molimo dostavite nam sljedeće podatke:
•    Prezime i ime sudionika
•    Tvrtka
•    Kontakt telefon

Napomena: Ukoliko već prijavljeni polaznik seminara odustane od prisustvovanja istom, molimo, obavijestite nas najmanje 2 dana ranije (zbog ograničenog broja sudionika).

Slanjem Vaših osobnih podataka za prijavu  na seminar dajete privolu kako bi HZJZ iste obradio u svrhu prijave na seminar.

Veselimo se Vašem dolasku.

Details

Date:
studeni 22, 2023
Time:
10:00 - 13:00

Organizer

HZJZ- Služba za medicinu rada
Email:
izobrazba@hzjz.hr

Venue

HZJZ Služba za medicinu rada
Radoslava Cimermana 64a
Zagreb, 10020 Croatia (Local Name: Hrvatska)
+ Google Map
Website:
www.hzzzsr.hr