Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

„Ruke su Vaš najvažniji alat“

prosinac 6, 2022 @ 10:00 - 13:00

Pozivamo Vas na jednodnevni stručni seminar s temom „Ruke su Vaš najvažniji alat“ koji će se održati 06. prosinca 2022. g. u Hrvatskom zavodu za javno zdravstvo pri Službi za medicinu rada u Zagrebu, Radoslava Cimermana 64a (Kajzerica – karta) u periodu od 10:00 – 13:00 sati (prizemlje – dvorana).

Seminar je besplatan i namijenjen je stručnjacima zaštite na radu, povjerenicima radnika za zaštitu na radu, ovlaštenicima poslodavaca koji se susreću s problemima zaštite ruku i zaštitnim rukavicama pri radu.

Seminar obuhvaća predavanja o zašiti ruku s medicinskog i sigurnosnog aspekta, edukativne filmove, prikaz uzoraka zaštitnih rukavica za različite namjene, kao i vježbe pravilnog skidanja rukavica.

U drugom dijelu seminara predviđena je radionica s prigodnim zadacima, te raspravom i razmjenom iskustava stručnjaka.

Ukoliko želite prisustvovati seminaru, molimo prijavite se na e-mail izobrazba@hzjz.hr Prilikom prijave e-mailom molimo dostavite nam sljedeće podatke:
•    Prezime i ime sudionika
•    Tvrtka
•    Kontakt telefon

Slanjem Vaših osobnih podataka za prijavu  na seminar dajete privolu kako bi HZJZ iste obradio u svrhu prijave na seminar.

Napomena: Ukoliko već prijavljeni polaznik seminara odustane od prisustvovanja istom, molimo obavijestite nas najmanje 2 dana ranije (zbog ograničenog broja sudionika).

Veselimo se Vašem dolasku.

Details

Date:
prosinac 6, 2022
Time:
10:00 - 13:00

Organizer

HZJZ- Služba za medicinu rada
Email:
izobrazba@hzjz.hr

Venue

HZJZ Služba za medicinu rada
Radoslava Cimermana 64a
Zagreb, 10020 Croatia (Local Name: Hrvatska)
+ Google Map
Website:
www.hzzzsr.hr